Tofucznica przesmażona z czosnkiem i szpinakiem; doprawiona czosnkiem niedźwiedzim, pieprzem i czarnuszką, posypana szczypiorkiem; opieczona ciabatta z suszonymi pomidorami i olejem z nich
Scrambled tofu with garlic, spinach, spices and chives; toasted roll with dried tomatoes and oil
Nie sądziłam, że jest taka przepyszna. A kiedy tofu stoi w biedronce za 2.50 to tylko jeść.
wszędzie tofu, ja chcę tofu! a w mojej biedronce brak :(
OdpowiedzUsuńw mojej też tofu brak :( a tu takie cuda się z niego dzieją!
Usuńbiedronkowe tofu w lodówce, więc wieczorem smażymy tofucznicę!
OdpowiedzUsuńA u mnie w lodówce tofu brak. Lecę na zakupy :)
OdpowiedzUsuńakurat dziś robię tofucznicę :) nawet chyba smakuje mi bardziej niż klasyczna jajecznica! z tą ciabattą już w ogóle musiała być wyjątkowo dobra :)
OdpowiedzUsuńhaha, u mnie też ostatnio często tofu z biedronki na stole! :)
OdpowiedzUsuńchętnie bym zjadła:)
OdpowiedzUsuńMuszę zrobić tę tofucznicę! Już kolejny raz ją widzę i ślinka cieknie :)
OdpowiedzUsuńTo chyba lecę do biedronki, bo jeszcze nie dane mi bylo spróbować tofu :o
OdpowiedzUsuń