sobota, 7 czerwca 2014

419.

Owsianka gotowana na mleczku kokosowym z morelkami i daktylami, podana z truskawkami, domową tahini z miodem i miętą
Oatmeal on coconut milk with peaches and dates served with strawberries, honey tahini and mint

Dawno nie jadłam tak obłędnego połączenia w owsiance ;)

11 komentarzy:

  1. Świetna owsianka! ; )
    Cudowności! : )

    OdpowiedzUsuń
  2. Brzmi obłędnie totalnie, słowo mi z ust wyjęłaś

    OdpowiedzUsuń
  3. spróbuję w takim razie ;)... daktyle, kokos i morele - tu nie ma o czym mówić, to musiało być genialne! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kokos, truskawki, tahini i ta mięta - nie ma co gadać. Widać, że pychota :)

    OdpowiedzUsuń
  5. nie watpie ze bylo obledne <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Domowa tahini to coś, czego ja i mój biedny sprzęt kuchenny się nie podejmujemy, a szkoda, marzy mi się taka świeża, lejaca... ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Fakt, połączenie smakowe obłędne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Nie wątpię, ze obłędna. Tak właśnie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  9. I ta mięta w owsiance.. cudo po prostu!

    OdpowiedzUsuń
  10. Połączenie faktycznie bardzo obiecujące : ) Muszę zdobyć miętę, ostatnio widziałam jej sporo na blogach

    OdpowiedzUsuń