środa, 17 kwietnia 2013

63. a'la kopiec kreta

 /przepis
Nagrzałam piekarnik do 180-200 stopni. Naczynko wysmarowałam masłem. Maczałam bardzo czerstwy chleb w roztrzepanym z mlekiem jajkiem z kakaem. Układałam warstwami wraz z bananem. Piekłam ok. 20 minut, na wierzch położyłam kleks serka.

Mogłam jeszcze dodatkowo posypać kakaem. Przydałyby się brzoskwinie z puszki. Mogłam.
Today is not a very good day.

4 komentarze:

  1. Ten pudding oddziałuje na moją wyobraźnię. Musiał być przepyszny. Tylko to mógłby być lepszy dzień dla Ciebie.

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm brzmi pysznie , lubię puddingi chlebowy i chyba zrobię sobie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. to śniadanie musiało być niesamowicie pyszne!
    lubię Twoje pomysły :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ojejku, ale wypasiony kopiec !:D apetycznie.:)

    OdpowiedzUsuń