czwartek, 15 maja 2014

404.

Jajecznica ze szparagami, rukolą i fetą; grzanki z masłem
Scrambled eggs with asparagus, rucola and feta cheese; toasts with butter

Wczoraj spędziłam u koleżanki cały dzień leżąc z nią i jej psem, oglądając głupie rzeczy w internecie, gadając, jedząc i absolutnie się nie ucząc. Już tak mi się nie chce, już bokiem mi wychodzi to "dawanie z siebie wszystkiego", szczególnie, że z historią robiłam to cały rok. A może i nawet dwa lata. Jeszcze kilka dni. A potem będe leżeć brzuchem do góry, czytać książki i imprezować. Tak.

8 komentarzy:

  1. no i bardzo dobrze! masz już odłożyć te książki, włączyć film, wypić vermut. mózg Ci za to podziękuje, a matrua i tak będzie Twoja

    OdpowiedzUsuń
  2. Wytrawna propozycja przypadła mi do gustu :) Takie dni są każdemu potrzebne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. powiem Ci, że ja to nawet jestem za takim rozwiązaniem- dodatkowe kilka dni nauki nic nie dadzą w perspektywie tego, że matura tyczy się 2-3 ostatnich lat, a tylko wymęczą. także nie tylko godnie ale i odpowiednio wykorzystujesz te wieczory!
    +przepis jest, także proszę korzystać w miarę chęci :)

    OdpowiedzUsuń
  4. odpoczynek jest bardzo ważny, także bardzo dobrze, że już powoli leniuchujesz - w końcu jak piszesz te dwa lata czy nawet 3 poświęciłaś nauce :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też miałam ostatnio takiego lenia, że teraz muszę wszystko nadrobić w jeden weekend;). Pyszne śniadanko;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Właśnie zastanawiam się do czego mam wykorzystać jeszcze szparagi : D a tu proszę jajeczniczka <3
    Mam nadzieję że dobrze wypoczniesz podczas najdłuższych wakacji :-)
    Mój bloga ma nowy adres : glutenfreebreakfast.blogspot.com:-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Bardzo fajne sniadanko <3 Na wytrawnie super :) !

    OdpowiedzUsuń
  8. Dobrze, że miałaś taki dzień. Nie można się przepracowywać, wierzę, że to będzie Twój najlepszy wynik!
    Jajecznica ze szparagami - *.*

    OdpowiedzUsuń