czwartek, 12 czerwca 2014

423.

Lodówkowy ryż jaśminowy na mleczku kokosowym podany z karmelem z krówek i śmietany i jabłkami duszonymi z cynamonem
Fridge jasmine rice on coconut milk served with caramel and apple cooked with cinnamon


8 komentarzy:

  1. "podany z karmelem z krówek i śmietany" - tu mnie masz :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Skąd wiedziałaś, że to moje ulubione połączenia ? ♥ Pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja zajadałam ten ryż we wtorek na śniadanie :) Również w wersji lodówkowej :)

    OdpowiedzUsuń
  4. nawet dla mnie- nienawidzicielki krówek, kajmaków, karmeli, toffi i tym podobnych- mega apetyczne śniadanie!

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię ryz w takiej wersji :)

    OdpowiedzUsuń