wtorek, 22 lipca 2014

434.

Tofucznica przesmażona z czosnkiem i szpinakiem; doprawiona czosnkiem niedźwiedzim, pieprzem i czarnuszką, posypana szczypiorkiem; opieczona ciabatta z suszonymi pomidorami i olejem z nich
Scrambled tofu with garlic, spinach, spices and chives; toasted roll with dried tomatoes and oil

Nie sądziłam, że jest taka przepyszna. A kiedy tofu stoi w biedronce za 2.50 to tylko jeść.

9 komentarzy:

  1. wszędzie tofu, ja chcę tofu! a w mojej biedronce brak :(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. w mojej też tofu brak :( a tu takie cuda się z niego dzieją!

      Usuń
  2. biedronkowe tofu w lodówce, więc wieczorem smażymy tofucznicę!

    OdpowiedzUsuń
  3. A u mnie w lodówce tofu brak. Lecę na zakupy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. akurat dziś robię tofucznicę :) nawet chyba smakuje mi bardziej niż klasyczna jajecznica! z tą ciabattą już w ogóle musiała być wyjątkowo dobra :)

    OdpowiedzUsuń
  5. haha, u mnie też ostatnio często tofu z biedronki na stole! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Muszę zrobić tę tofucznicę! Już kolejny raz ją widzę i ślinka cieknie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. To chyba lecę do biedronki, bo jeszcze nie dane mi bylo spróbować tofu :o

    OdpowiedzUsuń