/przepis
Zagotować mleczko kokosowe z wodą (pół na pół). Wsypać płatki ryżowe i gotować do zgęstnienia, najpierw do zagotowania, a potem na wolnym ogniu. Melona zmiksować blenderem. Czereśnie wydrążyć. Wyłączyć gaz, zostawić płatki jeszcze na chwilę pod przykryciem. Wmieszać mus z melona. Podawać z czereśniami i posypać kakao.
Na żywo były jeszcze bardziej zielone :D A ja chce już końca tego tygodnia, właściwie dwóch, kiedy będę po wystawieniu ocen - odpoczynku, wakacji.
Ale super patent, naturalny barwnik ;)
OdpowiedzUsuńMleczko kokosowo to ostatnio moja kuchenna miłość :P Porywam na kolację Twoje śniadanie!
OdpowiedzUsuńco tam melon, te czereśnie! ja czekam na te żółto-czerwone, wspaniałe są
OdpowiedzUsuńLubię zielony kolor! To kolor nadziei :) Więc takie zielone śniadanie to nadzieja na dobry dzień :) Oby taki był!
OdpowiedzUsuńCzereśnie! Pychota!
OdpowiedzUsuńMelon to owoc, którego jeszcze nie próbowałam, nie mogę się do niego przekonać
czereśnie *-* pysznie to wygląda !!
OdpowiedzUsuńCoś przepysznego ! Czereśnie moje kolejne marzenie na obecną chwilę :D
OdpowiedzUsuńE tam czereśnie, jaram się tym musem ! *.*
OdpowiedzUsuńnajlepsze miseczkowe śniadanie jakie dziś widziałam :)
OdpowiedzUsuńcoś takiego z Twoich ust jest dla mnie... zaszczytem! haha :)*
Usuń