/przepis
Wieczorem ugotować kaszę mannę z odrobiną cukru wanilinowego. Kiedy zgęstnieje, wyłączyć gaz. Naczynie, do którego przełożymy nasz pudding, wypłukać pod bieżącą wodą i pozostawić zwilżone. Nałożyć białą warstwę kaszy. Łyżeczką zrobić wgłębienie i włożyć masło orzechowe. Resztę kaszy wymieszać z rozpaćkanymi widelcem truskawkami. Położyć na wierzch. Wygładzić mokrą łyżką, nakryć folią i włożyć na noc do lodówki.
Ach, te puddingi z manny :> Zawsze będą mi się kojarzyły z panna cottą.
OdpowiedzUsuńChcę jagody <3
www.anielskieprzysmaki.pl-przecież już sa a jeśli za drogie to polecam mus jagodowy.monika
OdpowiedzUsuńdwukolorowa i do tego z jagodami! moje smaki :)
OdpowiedzUsuńChciałam ostatnio zrobić podobny :) Pysznie wygląda
OdpowiedzUsuńpysznie podane :D
OdpowiedzUsuńcudownie nadziany *-* pychota !
OdpowiedzUsuńostatnio mam wielką 'fazę' na nadziane puddingi. są genialne <3 ten z masłem orzechowym jeszcze przede mną, ale coś czuję, że musi być pyszny!
OdpowiedzUsuńhej! zostałaś przeze mnie nominowana do liebster blog - mam nadzieję, że znajdziesz chwilę, żeby odpowiedzieć na pytania. (;
OdpowiedzUsuń