/przepis
Na patelnię/garnek wrzucić pokrojony rabarbar i wiórki kokosowe. Zalać syropem, przykryć, dusić do skarmelizowania.
Płatki ryżowe ugotować na mleku i wodzie (pół na pół) wg instrukcji na opakowaniu. Jak już będą ugotowane i wsiąkną część płynu, dodać pół paczki budyniu waniliowego rozmieszanego z gorącą wodą.
Ale to musiało być dobre *.*
OdpowiedzUsuń:) U mnie też dziś płatki ryżowe na budyniu! :) Pysznie!
OdpowiedzUsuńkokos w karmelu, jak to pysznie brzmi ,aż mi słodko !!
OdpowiedzUsuńja zdecydowanie za mało rabarbaru jadłam w tym sezonie i już mi go brakuje!
OdpowiedzUsuńa jadę właśnie tam, gdzie dolary drukują ;)
brzmi pysznie i tak też pewnie smakuje :)
OdpowiedzUsuńU Ciebie jak zawsze wszystko brzmi pięknie i wygląda !
OdpowiedzUsuńmm.. pyszne podobną kolację często zjadam:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i dziękuję Ci za udział w akcji rabarbar:)