/przepis
Jajko ubiłam na puszystą masę. Dodałam do tego około 3/4 opakowania 250g twarogu chudego rozgniecionego widelcem, trochę żytniej mąki, sodę oczyszczoną i 1/3-1/2 opakowania budyniu waniliowego (nie wiem bo wciąż zwiększałam ilość :D). Formowałam spłaszczone kuleczki i smażyłam na maśle.
I u mnie dziś serniczki! ;)
OdpowiedzUsuńPycha!
serniczki z patelni uwielbiam -pyszne waniliowe u ciebie *-*
OdpowiedzUsuńGdzie wypożyczasz rower? No i gdzie jest ten targ z ziołami, bo chętnie bym się sama zaopatrzyła:D
OdpowiedzUsuńSerniczki zawsze spoko, ale nie znoszę tego kremu.
warszawskie veturillo, akurat ten wypożyczałam na Rondzie Waszyngtona. a targ w poniedziałek okazał się zamknięty, takie nowe hipsterskie miejsce, nie tylko z ziołami - Koszyki, na ulicy (też mi niespodzianka) Koszykowej: http://www.facebook.com/Koszyki?fref=ts
UsuńDzięki za udział w akcji, ale żebym mogła zaakceptować wpis musisz podać przepis ;)
OdpowiedzUsuń