piątek, 4 kwietnia 2014

371.

Płatki ryżowe gotowane na mleku z kakao, startym jabłkiem; podane z babcinym dżemem malinowym i chili z solą morską, w słoiczku po nutelli
Cocoa rice flakes with apple, my grandma's raspberries jam and chili with sea salt in nutella jar

Dzięki za słowa wsparcia wczoraj. Byliśmy wszyscy przekonani (bo tak mówiła), że nasza pani da nam maturę zrobioną przez siebie - dlatego głównie powtarzałam wszystkie jej ulubione (i wg. niej ważne) tematy. A tu niespodzianka, matura cke sprzed 6 lat. Niestety trochę "popłynęłam" tak więc  w wypracowaniu napisałam o wiele za dużo, niż musiałam (co trochę nie trzymało się kupy), a to dlatego, że wybrałam temat z epoki, której nie lubię (po prostu uznałam, że tym razem jest sensowniejszy od tematu z XX w., który uwielbiam). Nie sądziłam, że mi się to zdarzy na historii, zbyt dużo wiedzy :-) No ale, przynajmniej wiem czego nie robić na zwykłej maturze.

5 komentarzy:

  1. Ale słodka dawka energii od samego rana <3
    Dziś zrobiłam chlebki bananowe bez jajek z twojego przepisu. Wyszły pyszne <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale i tak chyba lepiej wiedzieć za dużo niż za mało :D

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam słoiczkowe śniadanka!
    dają kopa na cały dzień! :>

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam tak wypełnione słoiki <3

    OdpowiedzUsuń