Jajecznica z dymką, zielonymi szparagami, awokado i szczypiorkiem podana na pełnoziarnistym flatbread z oregano posmarowanym serkiem kozim z majerankiem i tymiankiem
Scrambled eggs with green onion, green asparagus, avocado and chives served on rye flour flatbread with oregano and majoram-thyme goat's cheese
Bo więcej różnych ziół chyba nie dało się umieścić w jednym śniadaniu :)
Są już moje ukochane szparagi, jest zapas masła orzechowego na maturę. Modlę się, żeby mieć to już za sobą.
Ale przynajmniej znowu dłużej śpię.
To sniadanie jest swietne <3 Idelanie podane super smaki mniam !
OdpowiedzUsuńJajecznicę z tak dużą ilością ziół kocham. Musiało to być pyszne na tym chlebie ! :D
OdpowiedzUsuńJajecznica też i u mnie :D Twoja wygląda genialnie :)
OdpowiedzUsuńjeszcze zapas gorzkiej czekolady potrzebny. dobrze będzie
OdpowiedzUsuńszparagi uwielbiam i cieszę się, że już jest okazja by je kupić :) masło orzechowe jest!...no to z nim na pewno będzie dobrze :D
OdpowiedzUsuńZiola sa waznym elementem ;)
OdpowiedzUsuńJa ostatnio wlasnie znow malo spac zaczynam, jakos nie moge sie wczesniej spac polozyc. I juz teraz kciuki trzymam, ale przeciez kurcze no- Ty bys nie dala rady? ;)
+póki co do Wrocławia, potem może gdzieś dalej już ,,bezbiletowo" ;)
Usuńjeśli śpisz, to dobry znak, sen jest ważny i kojący. a fenomenu szparagów nie rozumiem!
OdpowiedzUsuń