środa, 30 kwietnia 2014

390. z pamiętnika młodej zielarki

Jajecznica z dymką, zielonymi szparagami, awokado i szczypiorkiem podana na pełnoziarnistym flatbread z oregano posmarowanym serkiem kozim z majerankiem i tymiankiem 
Scrambled eggs with green onion, green asparagus, avocado and chives served on rye flour flatbread with oregano and majoram-thyme goat's cheese

Bo więcej różnych ziół chyba nie dało się umieścić w jednym śniadaniu :) 
Są już moje ukochane szparagi, jest zapas masła orzechowego na maturę. Modlę się, żeby mieć to już za sobą.
Ale przynajmniej znowu dłużej śpię.




8 komentarzy:

  1. To sniadanie jest swietne <3 Idelanie podane super smaki mniam !

    OdpowiedzUsuń
  2. Jajecznicę z tak dużą ilością ziół kocham. Musiało to być pyszne na tym chlebie ! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jajecznica też i u mnie :D Twoja wygląda genialnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jeszcze zapas gorzkiej czekolady potrzebny. dobrze będzie

    OdpowiedzUsuń
  5. szparagi uwielbiam i cieszę się, że już jest okazja by je kupić :) masło orzechowe jest!...no to z nim na pewno będzie dobrze :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Ziola sa waznym elementem ;)
    Ja ostatnio wlasnie znow malo spac zaczynam, jakos nie moge sie wczesniej spac polozyc. I juz teraz kciuki trzymam, ale przeciez kurcze no- Ty bys nie dala rady? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. +póki co do Wrocławia, potem może gdzieś dalej już ,,bezbiletowo" ;)

      Usuń
  7. jeśli śpisz, to dobry znak, sen jest ważny i kojący. a fenomenu szparagów nie rozumiem!

    OdpowiedzUsuń