/przepis
Rozbełtać jajko z odrobiną mleka i cynamonem. Formę wysmarować masłem. Rogala pokroić na mniejsze kawałki, maczać w jajku, wkładać do formy dociskając. W połowie rozsmarować porządną łyżeczkę dżemu, przykryć resztą puddingu, nadal dociskając. Z wierzchu posypać cynamonem. Piec 15 minut w 180 stopniach. Podawać z masłem orzechowym na wierzchu.
Definitywnie najlepszy pudding jaki jadłam :) A jak pachniał!
Dzisiaj pogoda jeszcze gorsza, cały dzień będę czytać Harry'ego Pottera?
wszystko, co najlepsze w tym puddingu! moja miłość - cynamon! rogal maślany ♥ no i ten dżem od babci!
OdpowiedzUsuńPudding z rogala? O raany, coś pysznego :)
OdpowiedzUsuńKtórą część czytasz? :d
drugą, przerabiam całą serię po raz setny :)
Usuńtaki z rogala musiał być obłędny *o*
OdpowiedzUsuńMusiał być tak pysznie delikatny! Już go kocham <3
OdpowiedzUsuńz rogalem ? to zaszalałaś - pudding jest świetny !! do tego w towarzystwie tak pysznych dodatków *-*
OdpowiedzUsuń:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i dziękuję za udział w Jagodowo Nam 5!
Nie mialam jeszcze okazji sprobowac tego rogala, ale musial rewelacyjnie smakowac ^^
OdpowiedzUsuńPowiem tylko: NIEBO W GĘBIE! :-D
OdpowiedzUsuń