Milk polenta with butter served with hot persimmon, strawberries and honey mousse
Polentę gotowałam z tego przepisu
Jak zauważyliście - nie było mnie. Przestałam mieć ochotę na blogowanie. Nie wiem czy nadal mam. Jadłam powtórki (zapiekanki z masłem orzechowym i cheddarem!) i prostą jajecznicę. Stwierdziłam, że mam dosyć wymyślania i udziwniania, uświadamiania nie wiadomo czego sobie, czy też Wam. Poza tym trochę za dużo zaprząta mi to wszystko głowę. Nie wiem, czy i ile tu będę. Pewnie będę, ale nie codziennie. Z czymś innym, jeżeli przyjdzie mi ochota na jajka na miękko, to ich tu nie wstawię. Bo po co, każdy wie, jak robi się i jak smakują jajka na miękko. Także do zobaczenia - kiedyś. Może jutro :)
coraz więcej osób ostatnio dochodzi do tego słusznego wniosku. ja także większą ochotę mam na pumpernikiel albo ciepłą miskę, niż sterczenie przy piekarniku, czasem
OdpowiedzUsuńwiesz, ja czuje to samo....
OdpowiedzUsuńooooo, uwielbiam połączenie masła orzechowego i cheddara! :))
OdpowiedzUsuńjakiś czas temu podjęłam podobną decyzję, ale bywam tu, chyba bardziej z przyzwyczajenia.
OdpowiedzUsuńbądź czasem, lubię tutaj zaglądać :)
Coraz więcej osób odchodzi.
OdpowiedzUsuńNo cóż to Twoja decyzja - obyś zaglądała do nas jak najczęściej !
ja jem owsiankę z bananem czy mannę z miodem i oporów żeby na bloga wrzucić nie mam. nie widzę problemu w prostocie na blogu :)
OdpowiedzUsuńszkoda, bo fajnie piszesz i fajne te obrazki wstawiasz - to oczywiście poza samym jedzeniem, bo śniadania to oczywiste że fajne :)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam!
Pisz kiedy będziesz miała ochotę. To ma być przyjemność, a nie przymus czy obowiązek :)
OdpowiedzUsuńMimo wszystko mam nadzieję, że będziesz się pojawiać :)
Podjęłam ostatnio podobną decyzję, bo w sumie... Wolę i tak bloga kulinarnego niż śniadaniowego :)
OdpowiedzUsuńRób tak, jak Ci podpowiada serce
Po prostu dorastacie.Nie zawsze musimy być super,ah,oh.I tak ma być w życiu.Monika Szlązak
OdpowiedzUsuń