Beetroot carpaccio with rucola, sunflower seeds, dried plums and cinnamon dressing;
Toasts on homemade pumpkin bread with peanut butter and cheddar
Tym razem do środka dodałam zmiażdżone orzeszki ziemne i włoskie; wierzch posypałam pestkami słonecznika
Połączenie masła orzechowego i cheddara jest po prostu genialne. Do tego domowy dyniowy chleb, mój ulubiony. I słodkie buraki, jeden z hitów tych świąt. Już po nich. Teraz zostało dojadanie resztek, leniwe czytanie książek, gazet i oglądanie filmów. Wczoraj wróciłam do treningów po tygodniu laby, a dziś czeka mnie impreza.
Smakowite te Twoje resztki ;)
OdpowiedzUsuńzaskoczyłaś mnie tym połączeniem z masłem orzechowym! i mimo iż już sporo barszczu się w święta wypiło, to na buraczki zawsze mam ochotę :)
OdpowiedzUsuńale obłedne śniadanie!
OdpowiedzUsuńPołączenie masła orzechowego i sera jest genialne ! Zgadzam się :)
OdpowiedzUsuńHa ha ha:D
OdpowiedzUsuńCóż za historyjka obrazkowa^
Słodkie buraki brzmią smakowicie. Generalnie lubię buraczki, więc czułabym się zaszczycona ich spróbowaniem;)
wszystko na tym talerzu wspaniałe i do wypróbowania
OdpowiedzUsuńOddaj mi to śniadanie, proooooooszę! Uwielbiam carpaccio z buraka, a ten chleb z tym serem, omamoomamo <3 Oszalałam i zgłodniałam! :D
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadłam nic podobnego, ale opis brzmi obiecująco... ;)
OdpowiedzUsuńDomowy chlebek nie ma sobie równych!
cheddar to mój ulubiony ser, a masło orzechowe to ulubione... pożywienie :D buraki też moje. proszę się podzielić!
OdpowiedzUsuń