piątek, 20 grudnia 2013

293.


Millet with banana served with cottage cheese with cinnamon and homemade hazelnut butter

*


Jeden dzień!

7 komentarzy:

  1. A powiedz, jak gotowałaś jaglankę na wodzie z bananem? Nie chodzi mi o aspekt, czy to mleko czy woda, ale o to, czy gotowałaś to w formie puree czy po prostu pociętego? Pytam, bo ja jeszcze nigdy tak nie robiłam. ;) No a brzmi apetycznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Czyżby udało nam się dzisiaj nieplanowane wspólne śniadanie? :D Piąteczka!

    OdpowiedzUsuń
  3. tak kusisz tym masłem z orzechów laskowych, że chyba je w końcu zrobię ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Z bananem genialna <3
    I to domowe masełko ! Chciałabym takie :>

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam jaglankę z bananem :)

    OdpowiedzUsuń
  6. kiedy ostatnio zrobiłam masło z orzechów laskowych jadłam je w obecności gorzkiej czekolady- nutella jak się patrzy! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wszystko c lubię, nic dodać nic ująć! szczególnie kusząco wygląda tu wiejski z cynamonem *-*

    OdpowiedzUsuń