wtorek, 14 stycznia 2014

309.


Cream egg cocoa oatmeal with crushed cocoa beans and cane sugar served with peanut butter and popping of amaranth


Owsiankę z jajkiem gotowałam z pomysłu Elin.

Dzięki niej oficjalnie przekonałam się do dodania jajka. Cudowna, gęsta, kremowa! Połączenie perfekcyjne.

Sherlock się skończył, co tu teraz robić?


8 komentarzy:

  1. myślałam, że deja vu mam, niemal identyczna jak Karoliny! chyba sama taką zrobię, nabrałam jeszcze większej ochoty

    OdpowiedzUsuń
  2. Ależ mocno kakaowa :) Z całym jajkiem jeszcze nie robiłam, ale lubię owsiankę z ubitym białkiem :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to czym prędzej nadrób zaległości, bo według mnie jajeczna przebija pod każdym aspektem 'białkową' :D
      Cieszę się że zainspirowałam, a jako że wczoraj jadłam identyczne śniadanie - wiem że miałaś przesmaczny poranek!

      Usuń
  3. To jajko w owsiance z jednej strony kusi a z drugiej odpycha ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. ja coś czuję, że w najbliższym czasie zaserwuję sobie właśnie tak pyszną kremową owsiankę <3

    OdpowiedzUsuń
  5. ja od kiedy dodałam jajko do owsianki- robię to nieomal zawsze :)

    OdpowiedzUsuń